Solusi Cai Bordir Kembang Pantun Pakéan Renda Asesoris

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo Dasar.

Modél NO.
Q49733
Prosés Manual
Kira-kira
Aplikasi
Pakéan
Kategori
Renda sulaman
Ukuranna
Sagala Ukuran sakumaha Per Customer Reqeust
Warna
Naon Warna sakumaha Per Customer Reqeust
Pasar Ékspor
Global
Pangiriman
ku Hawa, ku Laut
Paket Angkutan
PP Kantong sareng Ékspor karton
Spésifikasi
20 yard / bar
Asalna
Cina Zhejiang
Kodeu HS
5810100000
Water Soluble Embroidery Flower Fashion Dress Lace AccessoriesWater Soluble Embroidery Flower Fashion Dress Lace AccessoriesWater Soluble Embroidery Flower Fashion Dress Lace Accessories
Bahan Sutra Sutra
Spésifikasi nyayogikeun sagala rupa spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan
Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun pamundut pelanggan
Ngepak karton mandiri atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan
Jumlah minimum 1000 yad
Kadali Qualjty produksi sareng pamariksaan sateuacan pangiriman
Pamakéan baju mode, baju kawinan sareng baju magrib, aksésoris DIY, gorden, tempat tidur, jsb

Muatan sampelUrang tiasa nawiskeun sampel. 5 yard tina renda sareng 1 yard lawon anu disayogikeun gratis, sareng anjeun kedah mayar angkutan barang .lf upami anjeun parantos mesen, biaya sampel tiasa dipulangkeun ka anjeunKami gaduh kauntungan1,24 jam layanan online, sareng gancang responsel2, Puluhan rébu desain kanggo milih u3, Rébuan produk inventaris anu sayogi delivery4 gancang, téknologi propésional, kontrol kualitas sareng staff5 terlatih, kualitas luhur, harga anu wajar sareng tim produksi profesional6 , Bungkus padet sareng indahWater Soluble Embroidery Flower Fashion Dress Lace AccessoriesInpormasi perusahaanPerusahaan: ningbo lingjie textile co.LTDName: Allen wanWe are aprofessional lace of lace. Kami parantos dina bidang ieu langkung ti sapuluh taun, urang gaduh cekap pangalaman sareng téknologi profesional pikeun nyayogikeun anjeun produk kualitas, wilujeng naroskeun sareng nelepon.Masalah umumQ1: Dupi anjeun masihan kuring diskon?A1: hargana tiasa nego. Urang tiasa nawiskeun anjeun tambihan adrount kana jumlah anjeun.P2: Naha harga anjeun dina halaman wéb henteu sami sareng kacang nyata?A2: Harga dina halaman wéb ngan ukur cutatan anu sakedik. Seueur faktor sapertos kuantitas, biaya matérial sareng kurs bakal mangaruhan harga, janten harga anu asli bakal ditumpes kana konfirmasi akhir urang.Q3: Sakumaha seueur biaya pengiriman?A3: Biaya pengiriman ditagihkeun ku beurat paket sareng aya hubunganana sareng metode pengiriman anu anjeun pilih sareng tujuan anjeun.Q4: Dupi anjeun tiasa ngadamel desain kuring?A4: Leres, punten kirimkeun ka kami desain anjeun pikeun pamekaran.Q5: Dupi abdi tiasa ngagentoskeun urutan saatos mastikeun?A5: Kami kuciwa yén anjeun moal tiasa. Sakali produksi pesenan moal tiasa dilakukeun deui.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali