lénsa nyulam renda

  • Underwear lace fabric

    Lawon renda baju jero

    Nomer modél D62 Alias ​​lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikintunkeun dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y ...
  • New Lace Striped Underwear Home Textile Accessories

    Asesoris Tekstil Utama Renda Bergaris Anyar

    Inpo Dasar. Manual Proses Kode Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Lace Transport Package PP Bag sareng Export Carton Spésifikasi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun pamundut pelanggan Packing standand karton atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Jumlah minimum 1000 yads Qual ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric S

    Geulis, Éndah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina S

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Fabric R

    Geulis, Endah sareng Kualitas Tinggi Kain Renda Cina

    Parameter Produk Jumlah modél D623 Alias ​​Stripe, wates katun fringe Ukuran 135m Bahan Spandex 10% + nilon 90% Elastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha jinis spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Ngeunaan 3-4hari barang pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun sarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric Q

    Geulis, Éndah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina Q

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric P

    Geulis, Endah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina P

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric N

    Geulis, Éndah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina N

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric M

    Geulis, Éndah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina M

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric L

    Geulis, Endah sareng Kualitas Tinggi Cina Renda Facric L

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric K

    Geulis, Éndah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina K

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric J

    Geulis, Endah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina J

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric I

    Geulis, Éndah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina I

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
123456 Teras> >> Halaman 1/7