Produk

  • embroidery on cotton fabric lace tyimming,Clothing supplementary material

    sulaman dina katun katun tyming, Bahan tambahan Pakéan

      Parameter produk Nomer modél Wazh193 Alias ​​Katun sulaman renda kode bar Ukuran 15cm Bahan Kapas Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampéan 3-4 dinten Badag waktos pangiriman barang Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun sarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas th ...
  • French style gauze lace embroidery for women’s fashion accessories

    Bordir renda kasa Perancis pikeun aksésoris fashion awéwé

    Nomer modél Z0882 Alias ​​Perancis Net Renda Kain Sari Bordir Renda Ukuran 13cm Bahan Susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Sampéan 3-4 dinten Waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas anu diproduksi ...
  • Multi Color Embroidery Mesh Lace L

    Multi Warna Bordir bolong Renda L

    Nomer modél D63 Alias ​​Multicolor bordir lawon Ukuran 125cm Bahan Pp line Elastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampel 3-4days waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y Kualitas produksi sareng inspeksi ...
  • Underwear lace fabric

    Lawon renda baju jero

    Nomer modél D62 Alias ​​lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikintunkeun dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y ...
  • Three-Dimensional Dress Lace Fabrics Clothing Supplementary Material

    Pakét Renda Tilu Diménsi Pakéan Bahan Renda

    Nomer modél D62 Alias ​​lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikintunkeun dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y ...
  • The New Cotton Lace Lace Embroidery Lace Garment Accessories

    Asesoris Garment Renda Anyar Renda Renda Bordir

    Nomer modél z1622b Alias ​​Cotton stripe katun sisi ukuran Ukuran 18cm Bahan katun Elastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Upami aya stok, éta tiasa dikintunkeun dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 12 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 10 ...
  • New Cotton Lace Fashion Clothing Embroidery Lace Accessories

    Kapas Renda Anyar Busana Pakéan Bordir Renda Asesoris

    Nomer modél z1632 Alias ​​Katun-leyur kembang bergaris kembang Ukuran 3,5cm Bahan susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Waktos pangiriman sampel Upami aya saham , éta tiasa dikirim dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 12 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Minimum order kuant ...
  • Exquisite Fashion Clothing Lace Accessories Water Soluble Embroidery Lace

    Asesoris Pakéan Pantun Renda Asesoris Cai Bordir Renda

    Nomer modél D529 Alias ​​Shell belang kembang Ukuran 3cm Bahan susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Sampir 4 dinten waktos pengiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun syarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas produksi sareng inspeksi sateuacan ...
  • Classic Pattern of Embroidered Lace Fabric

    Pola Palasik tina Kain Renda Bordir

    Jumlah modél wazh192 Alias ​​Retro tambaga koin tambaga Ukuran 125cm Bahan susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha jinis spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampel 4 dinten waktos pengiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y Kualitas produksi sareng mariksa ...
  • Milk Silk Bar Code Fashion Clothing Embroidery Lace Accessories

    Susu Sutra Bar Code Pantun Busana Bordir Renda Asesoris

    Nomer modél Z1643 Alias ​​Water drop gelombang belang kembang Ukuran 3.5cm Bahan susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Upami aya saham, éta tiasa dikirim dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 12 dinten Paket rangkep numutkeun sarat konsumén Minimum order kuantitas 1 ...
  • The Milk Silk Water Soluble Lace Lace Fashionable Clothing Accessories

    The Sutra Sutra Cai leyur Renda Renda Pakéan Modis

    Nomer modél z1613 Alias ​​Ukuran 8.3cm Bahan susu sutra Spesifikasi Komposisi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan konsumén Warna nyayogikeun warna naon numutkeun pamundut pelanggan Colorfastness 3-4 tingkat waktos pangiriman Sampel Kinten-kinten tilu dinten waktos pangiriman barang ageung 10 dinten Kemasan pengepakan sesuai dengan kebutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y Kualitas produksi sareng pamariksaan sateuacan pangiriman Pamakéan F ...
  • Bud Silk Fabrics Fashion Clothing Supplementary Material

    Bahan Sutra Pucuk Sutra Busana Bahan Tambahan

    Nomer modél D65 Alias ​​Katun benang lawon pantun Ukuran 125cm Bahan Kapas Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Sampir 3-4 dinten waktos pengiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun syarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas produksi sareng inspeksi ...
123456 Teras> >> Halaman 1/80