Produk

  • 100% katun geometric sulaman lawon Garment renda fittings

    100% katun geometric sulaman lawon Garment renda fittings

    Nomer modél JM003397
    Ukuran 130 cm
    Bahan kapas
    Spésifikasi nurutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi
    Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer
    Luntur warna 3-4 tingkat
    waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikirim dina dinten anu sami
    waktos pangiriman barang badag ngeunaan 15 poé
    Bungkusan dipak nurutkeun sarat customer
    kuantitas pesenan minimum 1000y
    Kualitas produksi jeung inspeksi saméméh pangiriman
    Pamakéan pakéan awéwé fashion urang, pakéan, maké barudak, tékstil imah, asesoris renda curtain
  • Kain renda sulaman halus,Renda fashion

    Kain renda sulaman halus,Renda fashion

    Diadegkeun dina 2011, pausahaan ieu komitmen kana ngembangkeun sarta jualan produk renda.Cai mibanda studio desain sorangan, kamar sampel sarta gudang produk rengse.Unggal usum ngembangkeun produk, aya lawon anyar jeung gaya asesoris keur suplai.Service merek pakean domestik jeung luar nagri, supermarket, hypermarkets, merek barang éléktronik, jsb Produksi ékspor pakean ka Amérika Serikat, Eropa, Jepang.Tékstur pola ieu jelas tanpa sieun amplifikasi, hipu ...
  • Kain renda manik bordir

    Kain renda manik bordir

    lawon sulaman sequins diwangun ku sababaraha sequins jeung jahitan.Sequins dijieun tina bahan teuas, sarta lemes kalayan kelir béda, ukuran, sarta wangun sangkan produk sulaman boga épék unik.Ciri tina sequins: sequins boga pangaruh flash, éfék pantulan sequins bisa nyerep sumber cahaya ti sagala arah, sarta digabungkeun jeung warna sorangan, panyorot efek kinerja unik, kedip-kedip anca mangrupakeun fitur utama eta.Romantis sareng geulis...
  • Éropa sarta Amérika fashion nasional angin sulaman pinuh lawon renda

    Éropa sarta Amérika fashion nasional angin sulaman pinuh lawon renda

     

     

    Nomer modél JM003349
    Ukuran 130 cm
    Bahan kapas
    Spésifikasi nurutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi
    Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer
    Luntur warna 3-4 tingkat
    waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikirim dina dinten anu sami
    waktos pangiriman barang badag ngeunaan 15 poé
    Bungkusan dipak nurutkeun sarat customer
    kuantitas pesenan minimum 1000y
    Kualitas produksi jeung inspeksi saméméh pangiriman
    Pamakéan pakéan awéwé fashion urang, pakéan, maké barudak, tékstil imah, asesoris renda curtain
  • Katun embroidered renda lawon pikeun asesoris awéwé fashion urang
  • Pabrik jualan langsung katun hipu sulaman renda pikeun asesoris pakean fashion

    Pabrik jualan langsung katun hipu sulaman renda pikeun asesoris pakean fashion

    Parameter produk Jumlah modél Wazh193 Alias ​​Katun sulaman renda bar code Ukuran 15cm Bahan Kapas Élastisitas No élastisitas Spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Ngeunaan 3-4days Big waktos pangiriman barang Ngeunaan 15days Bungkusan pakét nurutkeun sarat customer urang kuantitas urutan minimum 1000y Kualitas th ...
  • sulaman renda gauze gaya Perancis pikeun asesoris fashion awéwé

    sulaman renda gauze gaya Perancis pikeun asesoris fashion awéwé

    Nomer model Z0882 Alias ​​French Net Lace Fabric Sari Sulaman Renda Ukuran 13cm Bahan Susu sutra Élastisitas Taya élastisitas Spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Ngeunaan 3-4days Waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket bungkusan numutkeun sarat palanggan Kuantitas pesenan minimum 1000y Kualitas produk ...
  • Multi Warna Bordir Bolong Renda L

    Multi Warna Bordir Bolong Renda L

    Jumlah modél D63 Alias ​​Multicolor lawon sulaman Ukuran 125cm Bahan Pp garis élastisitas No élastisitas spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Ngeunaan 3-4days waktos pangiriman barang badag Ngeunaan 15days Paket packing nurutkeun sarat customer urang kuantitas urutan minimum 1000y Kualitas produksi jeung inspectio ...
  • Kain renda baju jero

    Kain renda baju jero

    Jumlah modél D62 landian lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas No élastisitas spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat waktos pangiriman sampel Lamun aya stock, éta bisa dikirim kaluar dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15days Paket bungkusan nurutkeun sarat customer urang kuantitas pesenan minimum 1000y ...
  • Pakéan Renda Tilu Diménsi Bahan Pelengkap Baju

    Pakéan Renda Tilu Diménsi Bahan Pelengkap Baju

    Jumlah modél D62 landian lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas No élastisitas spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat waktos pangiriman sampel Lamun aya stock, éta bisa dikirim kaluar dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15days Paket bungkusan nurutkeun sarat customer urang kuantitas pesenan minimum 1000y ...
  • Kualitas luhur di sakuliah renda sulaman kode bar kerung anjeun pikeun asesoris pakean fashion

    Kualitas luhur di sakuliah renda sulaman kode bar kerung anjeun pikeun asesoris pakean fashion

    Jumlah modél z1622b Alias ​​Kapas sisi tunggal katun belang Ukuran 18cm Bahan katun Élastisitas No élastisitas spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat sampel waktu pangiriman Lamun aya stock, éta bisa dikirim kaluar dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 12 dinten Paket packing nurutkeun sarat customer urang kuantitas urutan minimum 10 ...
  • Anyar Katun renda Pantun Busana sulaman renda Asesoris

    Anyar Katun renda Pantun Busana sulaman renda Asesoris

    Jumlah modél z1632 Alias ​​Kapas kembang belang larut cai Ukuran 3.5cm Bahan sutra susu Élastisitas Henteu élastisitas Spésifikasi Numutkeun syarat palanggan pikeun nyayogikeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun pamundut palanggan Colorfastness 3-4 tingkat waktos pangiriman Sampel Upami aya stok , Ieu bisa dikirim kaluar dina dinten anu sami waktos pangiriman barang badag Ngeunaan 12 poé Paket packing nurutkeun sarat customer urang Minimum urutan quant ...