euweuh motong spandex renda

  • Single side lace, non-elastic lace barcode

    Renda samping tunggal, barkod renda non-elastis

    Parameter Produk Jumlah modél D625 Alias ​​Henteu élastis Renda leutik Ukuran 3cm Bahan poliéster Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampel 3-4 dinten Badé waktos pangiriman barang Kira-kira 10 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y Kualitas produk ...
  • All Kinds of Chinese High Quality Milk Fiber Lace Kk

    Sagala jinis Serat Susu Kualitas Tinggi Cina Kk Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL031 Babak Aplikasi Kategori Pakean Warp Knitting Lace Ukuran Sakur Ukuran per Pelanggan Reqeust Warna Warna Sakur Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong sareng Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode China Zhejiang HS 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • All Kinds of Chinese High Quality Milk Fiber Lace Jj

    Sadaya Jinis Serat Susu Kualitas Tinggi Cina Jj

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL032 Babak Aplikasi Pakéan Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong sareng Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode China Zhejiang HS 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • All Kinds of Chinese High Quality Milk Fiber Lace C

    Sagala jinis Sérat Susu Kualitas Tinggi Cina C

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL038 Babak Aplikasi Kategori Pakean Warp Knitting Lace Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong sareng Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode China Zhejiang HS 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • All Kinds of Chinese High Quality Milk Fiber Lace B

    Sagala jinis Serat Susu Kualitas Tinggi Cina Renda B

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL039 Sakuliling Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Lace Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong sareng Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode China Zhejiang HS 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace Ee

    Kualitas Tinggi sareng Kapas Renda Murah Ee

    Inpo Dasar. Modél NO. JM00726 / wazh08 Prosés Manual Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Naon Ukuran sakumaha Per Palanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Global Global ku Air, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang Kodeu HS 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace N

    Kualitas Tinggi sareng Renda Katun Murah N

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual LJ060 Babak Aplikasi Kategori Pakean Warp Knitting Lace Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Global Global ku Air, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode Zhejiang HS Cina 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...