Warta Perusahaan

  • Kumaha ngabédakeun kualitas renda

    Renda mangrupakeun aksésori renda umum. Umumna némbongan dina papakéan, baju jero, tékstil bumi. Renda ipis sareng dilapis. Baju jero usum panas sering ditema ku renda. Renda dina papakean tiasa nyiptakeun perasaan anu amis. Renda dina tékstil bumi nambihan perasaan anu teu disangka-sangka di bumi. Tex bumi ...
    Maca deui
  • Naon lawon téh renda? Analisis ageung lima jinis lawon renda

    Renda biasana dianggo salaku bahan bantu dina papakean. Kaseueuran konsumen yakin yén renda ngan ukur renda di sagigireun papakéan. Nyatana, renda nyaéta lawon saatos sulaman. Salami lawon di bordir, éta tiasa diitung salaku renda, teras disulam janten renda, sareng komposisi ieu ...
    Maca deui