Kumaha ngabédakeun kualitas renda

Renda mangrupakeun aksésori renda umum. Umumna némbongan dina papakéan, baju jero, tékstil bumi. Renda ipis sareng dilapis. Baju jero usum panas sering ditema ku renda. Renda dina papakean tiasa nyiptakeun perasaan anu amis. Renda dina tékstil bumi nambihan perasaan anu teu disangka-sangka di bumi. Tekstil bumi nganggo renda ditambah, anu nambihan rasa hirarki tékstil bumi. Janten kumaha urang ngabédakeun kualitas nalika mésér produk renda?

Penampilan munggaran. Ranjang sutra anu saé kualitasna, kalayan garis anu jelas, percetakan lengkep, sareng lawon halus, tanpa raoseun garis kabur sareng percetakan kasar. Konsumén disarankan pikeun milih produk kalayan warna anu langkung hampang atanapi warna alami, sabab éta henteu gampang diudar. Sareng sababaraha produk kalayan warna anu kuat tiasa gampang diudar kusabab ngalelep beurat. Salaku tambahan, aya tés saderhana: nempatkeun sapotong lawon bodas kana produk sareng gosok deui bulak-balik. Upami anjeun mendakan tanda noda dina kaén bodas, éta bakal luntur.

Anu kadua bau. Bau produk anu saé kualitas na umumna seger sareng alami tanpa bau anu khas. Upami anjeun muka bungkus sareng ngambeu bau anu bau sapertos bau haseum, éta panginten kusabab formaldehida atanapi kaasaman dina produk langkung ti standar, janten langkung saé henteu mésér na. Ayeuna, standar wajib pikeun nilai pH tékstil umumna 4,0-7,5. Tungtungna noél téksturna.

Anu terakhir nyaéta ngagiling leungeun. Produk anu saé raoseun raoseun sareng lemes, kalayan ketang, sareng teu karaos kasar atanapi leueur. Nalika nguji produk katun murni, sababaraha filamen tiasa ditarik nepi ka hurung, sareng lumrah pikeun aranjeunna ngaluarkeun bau kertas kaduruk nalika ngaduruk. Anjeun tiasa ogé pulas lebu ku panangan. Upami teu aya benjolan, éta mangrupikeun produk katun murni. Upami aya gumpalan, hartosna ngandung serat kimia.


Pos waktos: Mei-26-2021