motong renda

  • embroidery on cotton fabric lace tyimming,Clothing supplementary material

    sulaman dina katun katun tyming, Bahan tambahan Pakéan

      Parameter produk Nomer modél Wazh193 Alias ​​Katun sulaman renda kode bar Ukuran 15cm Bahan Kapas Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampéan 3-4 dinten Badag waktos pangiriman barang Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun sarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas th ...
  • French style gauze lace embroidery for women’s fashion accessories

    Bordir renda kasa Perancis pikeun aksésoris fashion awéwé

    Nomer modél Z0882 Alias ​​Perancis Net Renda Kain Sari Bordir Renda Ukuran 13cm Bahan Susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Sampéan 3-4 dinten Waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas anu diproduksi ...
  • The New Cotton Lace Lace Embroidery Lace Garment Accessories

    Asesoris Garment Renda Anyar Renda Renda Bordir

    Nomer modél z1622b Alias ​​Cotton stripe katun sisi ukuran Ukuran 18cm Bahan katun Elastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Upami aya stok, éta tiasa dikintunkeun dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 12 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 10 ...
  • New Cotton Lace Fashion Clothing Embroidery Lace Accessories

    Kapas Renda Anyar Busana Pakéan Bordir Renda Asesoris

    Nomer modél z1632 Alias ​​Katun-leyur kembang bergaris kembang Ukuran 3,5cm Bahan susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Waktos pangiriman sampel Upami aya saham , éta tiasa dikirim dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 12 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Minimum order kuant ...
  • Exquisite Fashion Clothing Lace Accessories Water Soluble Embroidery Lace

    Asesoris Pakéan Pantun Renda Asesoris Cai Bordir Renda

    Nomer modél D529 Alias ​​Shell belang kembang Ukuran 3cm Bahan susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Sampir 4 dinten waktos pengiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun syarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas produksi sareng inspeksi sateuacan ...
  • Milk Silk Bar Code Fashion Clothing Embroidery Lace Accessories

    Susu Sutra Bar Code Pantun Busana Bordir Renda Asesoris

    Nomer modél Z1643 Alias ​​Water drop gelombang belang kembang Ukuran 3.5cm Bahan susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Upami aya saham, éta tiasa dikirim dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 12 dinten Paket rangkep numutkeun sarat konsumén Minimum order kuantitas 1 ...
  • The Milk Silk Water Soluble Lace Lace Fashionable Clothing Accessories

    The Sutra Sutra Cai leyur Renda Renda Pakéan Modis

    Nomer modél z1613 Alias ​​Ukuran 8.3cm Bahan susu sutra Spesifikasi Komposisi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan konsumén Warna nyayogikeun warna naon numutkeun pamundut pelanggan Colorfastness 3-4 tingkat waktos pangiriman Sampel Kinten-kinten tilu dinten waktos pangiriman barang ageung 10 dinten Kemasan pengepakan sesuai dengan kebutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y Kualitas produksi sareng pamariksaan sateuacan pangiriman Pamakéan F ...
  • Lace Flower Embroidery Lace Decoration

    Renda Kembang Bordir Renda Hiasan

    Inpo Dasar. Manual Proses Kode Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Paket Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spesifikasi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta palanggan Ngepak karton standand atanapi nurut pikeun sarat konsumén Kuantitas minimum 1000 yads Qualjty ...
  • Water Soluble Article Clothing Decorative Home Textiles Lace Flowers

    Cai Larut Pasal Pakean Hias Tekstil Bumi Renda Kembang

    Inpo Dasar. Manual Proses Kode Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Paket Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spesifikasi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta palanggan Ngepak karton standand atanapi nurut pikeun sarat konsumén Kuantitas minimum 1000 yads Qualjty ...
  • Water Soluble Small Flower Fashionable Dress Lace Choice of Accessories

    Cai Anu Leyur Kembang Modéris Pakéan Renda Pilihan Asesoris

    Inpo Dasar. Manual Proses Kode Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Paket Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spesifikasi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta palanggan Ngepak karton standand atanapi nurut pikeun sarat konsumén Kuantitas minimum 1000 yads Qualjty ...
  • Water Soluble Flower Wholesale All Kinds of Embroidery Lace

    Kembang leyur Cai Grosir Grosir Sadaya Jinis Bordir Renda

    Inpo Dasar. Manual Proses Kode Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Paket Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spesifikasi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta palanggan Ngepak karton standand atanapi nurut pikeun sarat konsumén Kuantitas minimum 1000 yads Qualjty ...
  • Cotton Textile Lace Lace Clothing Accessories

    Asesoris Pakéan Renda Renda Tekstil

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan Spesifikasi Kapas nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun warna naon numutkeun ...
123456 Teras> >> Halaman 1/22