lawon renda

  • Multi Color Embroidery Mesh Lace L

    Multi Warna Bordir bolong Renda L

    Nomer modél D63 Alias ​​Multicolor bordir lawon Ukuran 125cm Bahan Pp line Elastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampel 3-4days waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y Kualitas produksi sareng inspeksi ...
  • Three-Dimensional Dress Lace Fabrics Clothing Supplementary Material

    Pakét Renda Tilu Diménsi Pakéan Bahan Renda

    Nomer modél D62 Alias ​​lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikintunkeun dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y ...
  • Classic Pattern of Embroidered Lace Fabric

    Pola Palasik tina Kain Renda Bordir

    Jumlah modél wazh192 Alias ​​Retro tambaga koin tambaga Ukuran 125cm Bahan susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha jinis spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampel 4 dinten waktos pengiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y Kualitas produksi sareng mariksa ...
  • Bud Silk Fabrics Fashion Clothing Supplementary Material

    Bahan Sutra Pucuk Sutra Busana Bahan Tambahan

    Nomer modél D65 Alias ​​Katun benang lawon pantun Ukuran 125cm Bahan Kapas Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Sampir 3-4 dinten waktos pengiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun syarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas produksi sareng inspeksi ...
  • Three-Dimensional Embroidery Fabric Accessories Textile Lace Wedding Dresses

    Asesoris Bahan Bordir Tilu Diménsi Pakéan Kawinan Renda Tekstil

    Inpo Dasar. Modél NO. JW002467 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Cotton Clothing Accessories Textile Lace Fabrics

    Asesoris Pakéan Katun Kain Renda Tekstil

    Inpo Dasar. Modél NO. JM002452 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Spesifikasi katun bahan nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun ...
  • Classic Clothing Lace Accessories Cotton Fabrics

    Pakét Palasik Renda Asesoris Kapas lawon

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan Spesifikasi Kapas nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun warna naon numutkeun ...
  • Bud Silk Fabrics, All Kinds of Lace

    Lawon Sutra Pucuk, Sadaya Jinis Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. JS13011 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna provi ...
  • Clothing Fabric Lace Embroidery Accessories

    Asesoris Bordir Renda Kain

    Inpo Dasar. Modél NO. JS10700 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna provi ...
  • French Fashion Exquisite Fashion Lace Fabric Accessories

    Asesoris Perancis Pantun Éndah Fabrik Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. JS10958 Prosés Manual Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna provi ...
  • China Fashion Lace Fabrics

    Cina Pantun Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. Prosés manual JS11739 Sakuliling Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna provi ...
  • Three-Dimensional Embroidery Fabric Fashion Dress Lace Accessories

    Tilu-Diménsi Bordir lawon Pantun Asesoris Renda

    Parameter Produk Jumlah modél D618 Alias ​​Bordir dina benang katun Ukuran 125cm Bahan Sutra susu Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampeu 3- 4hari barang pangiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun sarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Anu ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4