lawon renda

  • 100% katun geometric sulaman lawon Garment renda fittings

    100% katun geometric sulaman lawon Garment renda fittings

    Nomer modél JM003397
    Ukuran 130 cm
    Bahan kapas
    Spésifikasi nurutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi
    Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer
    Luntur warna 3-4 tingkat
    waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikirim dina dinten anu sami
    waktos pangiriman barang badag ngeunaan 15 poé
    Bungkusan dipak nurutkeun sarat customer
    kuantitas pesenan minimum 1000y
    Kualitas produksi jeung inspeksi saméméh pangiriman
    Pamakéan pakéan awéwé fashion urang, pakéan, maké barudak, tékstil imah, asesoris renda curtain
  • Kain renda sulaman halus,Renda fashion

    Kain renda sulaman halus,Renda fashion

    Diadegkeun dina 2011, pausahaan ieu komitmen kana ngembangkeun sarta jualan produk renda.Cai mibanda studio desain sorangan, kamar sampel sarta gudang produk rengse.Unggal usum ngembangkeun produk, aya lawon anyar jeung gaya asesoris keur suplai.Ngalayanan merek pakean domestik sareng asing, supermarkét, hypermarket, merek barang éléktronik, jsb. Produksi ékspor pakean ka Amérika Serikat, Eropa, Jepang.Tékstur pola ieu jelas tanpa sieun amplifikasi, hipu ...
  • Éropa sarta Amérika fashion nasional angin pinuh sulaman lawon renda

    Éropa sarta Amérika fashion nasional angin pinuh sulaman lawon renda

     

     

    Nomer modél JM003349
    Ukuran 130 cm
    Bahan kapas
    Spésifikasi nurutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi
    Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer
    Luntur warna 3-4 tingkat
    waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikirim dina dinten anu sami
    waktos pangiriman barang badag ngeunaan 15 poé
    Bungkusan dipak nurutkeun sarat customer
    kuantitas pesenan minimum 1000y
    Kualitas produksi jeung inspeksi saméméh pangiriman
    Pamakéan pakéan awéwé fashion urang, pakéan, maké barudak, tékstil imah, asesoris renda curtain
  • Katun embroidered renda lawon pikeun asesoris awéwé fashion urang
  • Multi Warna Bordir Bolong Renda L

    Multi Warna Bordir Bolong Renda L

    Jumlah modél D63 Alias ​​Multicolor lawon sulaman Ukuran 125cm Bahan Pp garis élastisitas No élastisitas spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Ngeunaan 3-4days waktos pangiriman barang badag Ngeunaan 15days Paket packing nurutkeun sarat customer urang kuantitas urutan minimum 1000y Kualitas produksi jeung inspectio ...
  • Pakéan Renda Tilu Diménsi Bahan Pelengkap Baju

    Pakéan Renda Tilu Diménsi Bahan Pelengkap Baju

    Jumlah modél D62 landian lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas No élastisitas spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Lamun aya stock, éta bisa dikirim kaluar dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15days Paket bungkusan nurutkeun sarat customer urang kuantitas pesenan minimum 1000y ...
  • Pabrik langsung sulaman susu kerung sutra cai pinuh - renda leyur pikeun aksésori pakean fashion

    Pabrik langsung sulaman susu kerung sutra cai pinuh - renda leyur pikeun aksésori pakean fashion

    Jumlah modél wazh192 Alias ​​Retro lawon koin tambaga Ukuran 125cm Bahan susu sutra Élastisitas Taya élastisitas spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Ngeunaan 4 poé waktos pangiriman barang badag Sakitar 15 dinten Paket bungkusan numutkeun sarat palanggan Kuantitas pesenan minimal 1000y Kualitas produksi sareng mariksa...
  • Pucuk Sutra Lawon Pantun Pakéan Bahan Tambahan

    Pucuk Sutra Lawon Pantun Pakéan Bahan Tambahan

    Jumlah modél D65 Alias ​​Katun benang fashion lawon Ukuran 125cm Bahan Katun Élastisitas No élastisitas Spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Ngeunaan 3-4days waktos pangiriman barang badag Ngeunaan 15days Paket bungkusan nurutkeun sarat customer urang kuantitas urutan minimum 1000y Kualitas produksi jeung pamariksaan ...
  • Kain Sulaman Tilu Diménsi dipaké salaku asesoris pikeun pakéan kawinan

    Kain Sulaman Tilu Diménsi dipaké salaku asesoris pikeun pakéan kawinan

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JW002467 Prosés Manual Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Pangiriman Global ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5001010 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna prov ...
  • Géometri lawon sulaman tilu diménsi, pakéan Afrika lawon renda pinuh

    Géometri lawon sulaman tilu diménsi, pakéan Afrika lawon renda pinuh

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JM002452 Manual Prosés Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Pelanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal Cina Zhejiang HS Code 50010100 Bahan katun spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna nyadiakeun ...
  • Kain renda sulaman klasik pikeun asesoris renda garment

    Kain renda sulaman klasik pikeun asesoris renda garment

    Inpormasi Dasar.Prosés Manual Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket Kantong PP sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan Spésifikasi katun nyayogikeun rupa-rupa spésifikasi numutkeun sarat palanggan Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun ...
  • Kain Sutra Pucuk, Sagala Rupa Renda

    Kain Sutra Pucuk, Sagala Rupa Renda

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JS13011 Manual Prosés Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal Cina Kode Zhejiang HS 580101000 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna provi ...