kerah renda

  • Water Soluble Embroidery Flower Fashion Dress Lace Accessories

    Solusi Cai Bordir Kembang Pantun Pakéan Renda Asesoris

    Inpo Dasar. Modél NO. Q49733 Prosés Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan Susu Sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan konsumén Warna provi ...
  • Cotton Flower Dress Embroidery Lace Decoration

    Hiasan Kembang Kapas Bordir Renda Dekorasi

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan Spesifikasi Kapas nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun warna naon numutkeun ...
  • The New Embroidery Flower Dress Lace Decoration

    Hiasan Renda Kembang Bordir Anyar

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan Spesifikasi Sutra Sutra nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan konsumén Warna nyayogikeun warna naon waé ...
  • The New Embroidery Flower Fashion Dress Lace Accessories

    Asesoris Renda Kembang Bordir Anyar

    Parameter produk

    Nomer modél Q49737
    Alias Kembang sulaman leyur cai
    Ukuranna Éta tiasa didesain dina ukuran naon waé
    Bahan poliéster
    Elastisitas Teu élastisitas
    Spésifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha rupa spésifikasi
    Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun pamundut pelanggan
    Kolor warna 3-4 tingkat
    Waktos pangiriman sampel Sakitar 3-4hari
    Waktos pangiriman barang ageung Sakitar 15hari
    Pakét paking numutkeun sarat konsumén
    Jumlah urutan minimum 1000y
    Kualitas na produksi sareng pamariksaan sateuacan pangiriman
    Pamakéan kolor renda kerah

        Kembang sulaman susu sutra anu leyur cai ieu diwangun ku ukuran kembang sun anu béda-béda,

    susunan henteu teratur, katingalina saderhana tapi henteu saderhana. Kalayan bahan anu dipilih kalayan ati-ati,

    renda bordir awét sareng pola hipu,

    ngajantenkeun pilihan anu saé naha dijantenkeun asesoris papakéan atanapi asesoris.

        Kualitas produk mangrupikeun kahirupan perusahaan, pamariksaan produk sapanjang

    sakabeh proses produksi urang. Tina pamariksaan produksi lawon cikal,

    sulaman, teras kana kasaimbangan warna réngsé, kurang sulaman, inspeksi sulaman.

    Pikeun mastikeun tingkat handap produk, kualitas luhur mangrupikeun tujuan kami.

    Pabrikna