sulaman dina bolong

  • Multi Warna Bordir Bolong Renda L

    Multi Warna Bordir Bolong Renda L

    Jumlah modél D63 Alias ​​Multicolor lawon sulaman Ukuran 125cm Bahan Pp garis élastisitas No élastisitas spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Ngeunaan 3-4days waktos pangiriman barang badag Ngeunaan 15days Paket packing nurutkeun sarat customer urang kuantitas urutan minimum 1000y Kualitas produksi jeung inspectio ...
  • Pakéan Renda Tilu Diménsi Bahan Pelengkap Baju

    Pakéan Renda Tilu Diménsi Bahan Pelengkap Baju

    Jumlah modél D62 landian lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas No élastisitas spésifikasi Numutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyadiakeun sagala warna nurutkeun pamundut customer Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Lamun aya stock, éta bisa dikirim kaluar dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15days Paket bungkusan nurutkeun sarat customer urang kuantitas pesenan minimum 1000y ...
  • Kain Sulaman Tilu Diménsi dipaké salaku asesoris pikeun pakéan kawinan

    Kain Sulaman Tilu Diménsi dipaké salaku asesoris pikeun pakéan kawinan

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JW002467 Prosés Manual Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Pangiriman Global ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5001010 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna prov ...
  • Kain katun tina sagala jinis asesoris garment

    Kain katun tina sagala jinis asesoris garment

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JW002461 Manual Prosés Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal Cina Zhejiang HS Code 5001010 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna prov ...
  • Kain katun, sagala rupa hiasan renda

    Kain katun, sagala rupa hiasan renda

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JW002466 Prosés Manual Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 50010100 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna prov ...
  • Padet Sequins Bordir Busana Tekstil Fabrics

    Padet Sequins Bordir Busana Tekstil Fabrics

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JL002440 Prosés Manual Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Pelanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal Cina Zhejiang HS Code 50010100 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna prov ...
  • Asesoris Garment Kain Renda Susu Sutra

    Asesoris Garment Kain Renda Susu Sutra

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JL002435 Prosés Manual Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal Cina Zhejiang HS Code 5001010 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna prov ...
  • Poliéster bolong sulaman lawon sparkles sulaman pikeun asesoris pakean awéwé

    Poliéster bolong sulaman lawon sparkles sulaman pikeun asesoris pakean awéwé

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JL002436 Prosés Manual Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal Cina Zhejiang HS Code 500001000 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna prov ...
  • a Anyar Tilu Diménsi Sequins sulaman sulaman renda

    a Anyar Tilu Diménsi Sequins sulaman sulaman renda

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JL002439 Manual Prosés Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Pelanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard/bar Asal Cina Zhejiang HS Code 5001010 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna pro ...
  • lawon sulaman bulu panjang pinuh pikeun asesoris renda malem pakéan panggung

    lawon sulaman bulu panjang pinuh pikeun asesoris renda malem pakéan panggung

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JL002438 Prosés Manual Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5001010 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna prov ...
  • Sequins sulaman renda lawon renda

    Sequins sulaman renda lawon renda

    Inpormasi Dasar.Modél NO.JL002437 Prosés Manual Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Permintaan Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Global Pangiriman Ku Udara, ku Angkutan Laut Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spésifikasi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5001010 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna prov ...
  • Sequins Tilu Diménsi sulaman lawon renda

    Sequins Tilu Diménsi sulaman lawon renda

    Inpormasi Dasar.Modél NO.Prosés Manual MZF72 Sabudeureun Aplikasi Kategori Busana Bordir Renda Ukuran Sakur Ukuran Sakur Palanggan Warna Sakur Warna Sakur Permintaan Palanggan Pasar Ékspor Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut Kantong PP sareng Spésifikasi Karton Ékspor 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra spésifikasi nyadiakeun rupa spésifikasi nurutkeun sarat customer urang Warna nyadiakeun ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2