sulaman dina bolong

  • Multi Color Embroidery Mesh Lace L

    Multi Warna Bordir bolong Renda L

    Nomer modél D63 Alias ​​Multicolor bordir lawon Ukuran 125cm Bahan Pp line Elastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampel 3-4days waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y Kualitas produksi sareng inspeksi ...
  • Three-Dimensional Dress Lace Fabrics Clothing Supplementary Material

    Pakét Renda Tilu Diménsi Pakéan Bahan Renda

    Nomer modél D62 Alias ​​lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikintunkeun dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y ...
  • Three-Dimensional Embroidery Fabric Accessories Textile Lace Wedding Dresses

    Asesoris Bahan Bordir Tilu Diménsi Pakéan Kawinan Renda Tekstil

    Inpo Dasar. Modél NO. JW002467 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Cotton Fabrics of All Kinds of Garment Accessories

    Lawon katun tina sagala jinis asesoris garment

    Inpo Dasar. Modél NO. JW002461 Prosés Manual Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Cotton Fabrics, All Kinds of Lace Trims

    Lawon Kapas, Sagala jinis Motong Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. Prosés manual JW002466 Sakuriling Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Solid Sequins Embroidery Clothing Textile Fabrics

    Sequins Padet Bordir Pakéan Kain Tekstil

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL002440 Sakitar Aplikasi Kategori Pakaian Pakean Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • The Milk Silk Lace Fabric Garment Accessories

    Asesoris Baju Renda Sutra Sutra

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL002435 Sakitar Aplikasi Kategori Pakaian Pakean Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Pelanggan Reqeust Warna Warna Sakur Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Milk Silk Screen Cloth Embroidery Lace Fabrics

    Kain Sutra Kain Sutra Kain Bordir Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL002436 Sakuliling Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Pelanggan Reqeust Warna Warna Sakur Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • a New Three-Dimensional Sequins Embroidery Embroidery Lace

    a Sequins Anyar Tiga Diménsi Bordir Renda Bordir

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL002439 Sakuliling Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong sareng Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna pro ...
  • Sequins Three-Dimensional Embroidery Fashion Dress Lace Fabrics

    Payet Tilu-Diménsi Bordir Pantun Gaun Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL002438 Sakuliling Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Pelanggan Reqeust Warna Warna Sakur Per Pelanggan Reqeust Pasar Ékspor Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Sequins Embroidery Lace Lace Fabrics

    Sequins Bordir Renda Renda lawon

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL002437 Sakuriling Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Pelanggan Reqeust Warna Warna Sakur Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Sequins Three-Dimensional Embroidery Lace Fabrics

    Sequins Bordir Renda tilu Diménsi

    Inpo Dasar. Modél NO. MZF72 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun ...
12 Teras> >> Halaman 1/2