sulaman dina renda lawon katun

  • All Kinds of Clothing Accessories Fashion Embroidery Lace

    Sagala jinis Baju Asesoris Pantun Bordir Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. ZC20619 Prosés Manual Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan poliéster Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan konsumén Warna prov ...
  • Embroidered flower, lady’s dress accessory

    Kembang bordir, aksés baju awéwé

    Parameter Produk Jumlah modél D623 Alias ​​Stripe, wates katun fringe Ukuran Éta tiasa dirarancang dina ukuran naon Bahan Poliéster + katun Elastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha jinis spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon numutkeun paménta palanggan Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos kintunan Ngeunaan 3-4hari waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Orde minimum q ...