sulaman dina lawon katun motong renda

  • embroidery on cotton fabric lace tyimming,Clothing supplementary material

    sulaman dina katun katun tyming, Bahan suplemén Pakéan

      Parameter produk Nomer modél Wazh193 Alias ​​Katun sulaman renda kode bar Ukuran 15cm Bahan Kapas Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampéan 3-4 dinten Badag waktos pangiriman barang Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun sarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas th ...
  • The New Cotton Lace Lace Embroidery Lace Garment Accessories

    Asesoris Garment Renda Anyar Renda Renda Bordir

    Nomer modél z1622b Alias ​​Cotton stripe katun sisi ukuran Ukuran 18cm Bahan katun Elastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Upami aya stok, éta tiasa dikintunkeun dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 12 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 10 ...
  • Cotton Lace Garment Accessories

    Asesoris Garment Renda Katun

    Inpo Dasar. Modél NO. z1358c Prosés Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Spesifikasi Kapas Bahan nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun ...
  • Cotton Embroidery Lace Decoration

    Katun Bordir Renda Dekorasi

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan Spesifikasi Kapas nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun warna naon numutkeun ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace K

    Kualitas Katun sareng Murah Kapas Renda K

    Inpo Dasar. Modél NO. Prosés Manual JM063 Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Warp Knitting Lace Ukuran Sakur Ukuran sakumaha Per Palanggan Reqeust Warna Sakur Warna per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Global Global ku Air, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna China Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace J

    Kualitas Tinggi sareng Kapas Renda Murah J

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JM064 Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Warp Knitting Lace Ukuran Sakur Ukuran sakumaha Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna Per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Global Global ku Air, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode Zhejiang HS Cina 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace I

    Kualitas Luhur sareng Murah Kapas Renda I

    Inpo Dasar. Modél NO. Prosés manual JM065 Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode Zhejiang HS Cina 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace H

    Kualitas Katut sareng Murah Kapas Renda H

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JM066 Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode Zhejiang HS Cina 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • High quality embroidered cotton edge

    Kualitas luhur ujung katun bordir

    Parameter Produk Jumlah modél D618 Alias ​​Bordir dina benang katun Ukuran 125cm Bahan Sutra susu Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampeu 3- 4hari barang pangiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun sarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Anu ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace F

    Kualitas Tinggi sareng Kapas Renda Murah F

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace F

    Kualitas Tinggi sareng Kapas Renda Murah F

    Inpo Dasar. Modél NO. Prosés manual JM068 Sakuriling Aplikasi Pakéan Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode Zhejiang HS Cina 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace E

    Kualitas Tinggi sareng Kapas Renda Murah E

    Inpo Dasar. Modél NO. Prosés manual JM070 Sakuriling Aplikasi Pakéan Kategori Warp Knitting Lace Ukuran Sakur Ukuran sakumaha Per Customer Reqeust Colour Any Color per Per Customer Reqeust Export Markets Global Shalat by Air, by Sea Transport Package PP Bag and Export Carton Specification 20 yard / bar Origin China Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4