renda katun

  • Cotton thread lace, garment lace accessories

    Renda benang katun, aksésoris renda papakéan

    Parameter Produk Jumlah modél JL002755 Alias ​​kadua sisina, katun renda Ukuran 4,2cm Bahan katun Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat waktos pangiriman Sampel Ngeunaan 3days Big waktos pangiriman barang Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun sarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas anu ...
  • Women’s fashion lace

    Renda fashion awéwé

    Parameter Produk Jumlah modél D622 Alias ​​Stripe, wates katun pinggiran Ukuran 4m Bahan katun Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Waktu pangiriman Sampel Ngeunaan 3-4 dinten Waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun sarat konsumén Minimum order kuantitas 1000y Kualitas anu ...
  • Very Popular and Fashion Chinese Lace O

    Kacida Kawéntar sareng Pantun Cina Renda O

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Very Popular and Fashion Chinese Lace N

    Kacida Kawéntar sareng Pantun Cina Renda N

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Very Popular and Fashion Chinese Lace M

    Kacida Kawéntar sareng Pantun Cina Renda M

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • All Kinds of Chinese High Quality and Beautiful Cotton Lace N

    Sagala jinis Cina Berkualitas Tinggi sareng Katun Éndah Renda N

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • All Kinds of Chinese High Quality and Beautiful Cotton Lace M

    Sagala jinis Cina Berkualitas Tinggi sareng Katun Éndah Renda M.

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • All Kinds of Chinese High Quality Cotton Lace O

    Sagala Rupa Katun Katun Berkualitas Tinggi Cina O

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Cotton thread, fringe lace

    Benang katun, renda pinggiran

    Parameter Produk Jumlah modél D621 Alias ​​Stripe, wates katun pinggiran Ukuran 5cm Bahan katun Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Sampel 3-4 dinten Waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun sarat konsumén Minimum order kuantitas 1000y Kualitas anu p ...