Taros Kami

Ningbo Lingjie Textile Co., Ltd.

Alamat

Lantai 4, blok B, 219 Dongsheng Road, Zhenhai District, Ningbo City

Telepon

13429286490

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami