lawon renda liang hayam

  • Bud Silk Fabrics Fashion Clothing Supplementary Material

    Bahan Sutra Pucuk Sutra Busana Bahan Tambahan

    Nomer modél D65 Alias ​​Katun benang lawon pantun Ukuran 125cm Bahan Kapas Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun rupa-rupa spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Sampir 3-4 dinten waktos pengiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun syarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Kualitas produksi sareng inspeksi ...
  • Cotton Clothing Accessories Textile Lace Fabrics

    Asesoris Pakéan Katun Kain Renda Tekstil

    Inpo Dasar. Modél NO. JM002452 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Spesifikasi katun bahan nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun ...
  • Classic Clothing Lace Accessories Cotton Fabrics

    Pakét Palasik Renda Asesoris Kapas lawon

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan Spesifikasi Kapas nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun warna naon numutkeun ...
  • Three-Dimensional Embroidery Fabric Fashion Dress Lace Accessories

    Tilu-Diménsi Bordir lawon Pantun Asesoris Renda

    Parameter Produk Jumlah modél D618 Alias ​​Bordir dina benang katun Ukuran 125cm Bahan Sutra susu Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampeu 3- 4hari barang pangiriman barang ageung Ngeunaan 10 dinten Paket rangkep numutkeun sarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y Anu ...
  • Cotton Clothing Accessories Textile Lace Fabrics

    Asesoris Pakéan Katun Kain Renda Tekstil

    Inpo Dasar. Modél NO. JM002453 Prosés Manual Sakuriling Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Spesifikasi katun bahan nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun ...
  • Three-Dimensional Embroidery Classic Fashion Fabrics

    Tilu-Diménsi Bordir Palasik Pantun lawon

    Inpo Dasar. Modél NO. JM002456 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Three-Dimensional Embroidery Clothing Lace Accessories

    Asesoris Renda Bordir Tilu Diménsi

    Inpo Dasar. Modél NO. JM002457 Prosés Manual Sakuriling Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / palang Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Cotton Clothing Three-Dimensional Embroidery Fabrics

    Lawon Katun Bordir Tilu Diménsi

    Inpo Dasar. Modél NO. JM002463 Prosés Manual Sakuriling Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • The New Embroidery Lace Fabrics, Clothing Accessories

    Kain Renda Bordir Anyar, Asesoris Pakéan

    Inpo Dasar. Modél NO. ZC20620 Prosés Manual Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan poliéster Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan konsumén Warna prov ...