lawon renda kimia

  • Classic Pattern of Embroidered Lace Fabric

    Pola Palasik tina Kain Renda Bordir

    Jumlah modél wazh192 Alias ​​Retro tambaga koin tambaga Ukuran 125cm Bahan susu sutra Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha jinis spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampel 4 dinten waktos pengiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y Kualitas produksi sareng mariksa ...
  • Bud Silk Fabrics, All Kinds of Lace

    Lawon Sutra Pucuk, Sadaya Jinis Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. JS13011 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna provi ...
  • Clothing Fabric Lace Embroidery Accessories

    Asesoris Bordir Renda Kain

    Inpo Dasar. Modél NO. JS10700 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna provi ...
  • French Fashion Exquisite Fashion Lace Fabric Accessories

    Asesoris Perancis Pantun Éndah Fabrik Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. JS10958 Prosés Manual Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna provi ...
  • China Fashion Lace Fabrics

    Cina Pantun Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. Prosés manual JS11739 Sakuliling Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna provi ...
  • Fashion Lace Lace Fabrics

    Pantun Renda Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. JS002462 Prosés Manual Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Chemical Lace Fashionable Clothing Embroidery Lace

    Renda Kimia Modis Pakean Bordir Renda

    Parameter Produk Jumlah modél D618 Alias ​​Sunflower sulaman lawon Ukuran 125cm Bahan sutra susu Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon waé numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Sampel waktos pangiriman Sampéan 3-4 dinten Waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun sarat konsumén Minimum order kuantitas 1000y Kualitas th ...
  • Cotton Lace Fabric Garment Accessories

    Kapas Renda lawon Asesoris

    Inpo Dasar. Modél NO. JW002459 Prosés Manual Sakitar Aplikasi Pakéan Kategori Bordir Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna China Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Clothing Lace Lace Fabrics Fashion Clothing Accessories

    Pakean Renda Renda Lawon Asesoris Pakéan

    Inpo Dasar. Modél NO. JS002458 Proses Manual Sakitar Aplikasi Kategori Pakéan Bordir Renda Ukuran Ukuran Sakur Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna prov ...
  • Milk Silk Fabrics Fashion Lace Accessories

    Susu Sutra lawon Pantun Renda Asesoris

    Inpo Dasar. Modél NO. JS002178 / wazh129 Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Ukuran Naon Ukuran sakumaha Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Global kiriman ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asal China Zhejiang HS Kode 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan C ...
  • Cotton Lace Fabric

    Lawon Renda Katun

    Inpo Dasar. Modél NO. JS002240 / WAZH125-86 Manual Proses Kode Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Paket Paket PP Kantong sareng Ékspor Karton Spesifikasi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan Kapas Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta palanggan Packing karton mandiri atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Minimal ...
  • Chemical Fabrics Fashion Lace Lace

    Bahan Kimia Pantun Renda Renda

    Inpo Dasar. Modél NO. JS002239 / z1449 Manual Prosés Kodeu Aplikasi Aplikasi Pakean Kategori Bordir Renda Paket Paket PP Kantong Ékspor Karton Spesifikasi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Bahan susu sutra Spesifikasi nyayogikeun sababaraha spésifikasi numutkeun kabutuhan pelanggan Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta palanggan Pék standand karton atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Minimal q ...
12 Teras> >> Halaman 1/2