Tentang Kami

Kumpeni Kabudayaan

Bantuan tim mangrupikeun budaya perusahaan anu konsisten kami, ngabagi pangalaman industri, nyingkahan kasalahan anu sami dilakukeun sababaraha kali, pagawé silih bantosan, kaluar atanapi batur ngagaduhan bisnis anu beurat kedah diungkulan kalayan gancang, sadaya anggota tim damel babarengan, éfisién ngajawab masalah, ngabantosan palanggan pikeun ngarengsekeun tugas anu mendesak.

Didirikeun taun 2011, perusahaan komitmen kana pamekaran sareng penjualan produk renda. Éta ngagaduhan studio desain nyalira, kamar sampel sareng gudang produk réngsé. Unggal usum pamekaran produk, aya lawon sareng asesoris gaya anyar pikeun disayogikeun. Jasa merek pakean domestik sareng asing, supermarket, hypermarket, merek barang éléktronik, jst Produksi ékspor pakean ka Amérika Serikat, Éropa, Jepang. Dina 2017, ngadegkeun Dinas Penjualan Perdagangan Luar Negeri, muka platform penjualan online buatan China, sareng aktip ngiringan paméran luar negeri. Nagara-nagara anu ngiringan kalebet Bangladés, Pakistan, Arab Saudi, Turki sareng nagara-nagara sanés.

158227547

Sejarah Perusahaan

Ningbo Lingjie Textile Co., Ltd.

Budaya perusahaan narékahan pikeun luhur, sumanget tim silih tulungan, pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan konsumén pikeun produk renda, pikeun nyiptakeun kaayaan win-win nyaéta tujuan anu tetep kami.
Kahijian, positip, inovatif, propésional sareng éfisién. Kualitas produk mangrupikeun kahirupan perusahaan. Jasa anu saé mangrupikeun sasak kami pikeun komunikasi sareng konsumén. Unggal pendapat konsumén mangrupikeun tangga tina kamajuan urang, sareng kapercayaan konsumén mangrupikeun kakuatan panggerak urang.

Palayanan Profesional

Manajemén integritas

Tim desain anu saé

Penghormatan perusahaan

Penghormatan perusahaan: produk diékspor ka Asia Tenggara, Éropa, jasa anu saé pikeun pujian konsumén asing. Produk anu dijual ka perusahaan perdagangan garmen rumah tangga, kamampuan desain anu saé, gancang réspon gancang, jasa penjualan profesional.

Kualitas produk mangrupikeun kahirupan perusahaan, sareng pamariksaan produk ngalir sapanjang prosés produksi urang. Tina pamariksaan produksi lawon cikal, sulaman, teras ka warna produk bérés henteu rata, sulaman leungit, inspeksi, sulaman. Éta tujuan urang pikeun mastikeun tingkat handap sareng kualitas luhur produk.

Logistik kami épisién sareng murah, kota-kota utama bagi sumber daya penerbangan nasional, tiasa didasarkeun kana paménta konsumén, kaayaan hiber tepat waktos sareng pilihan rute anu wajar, dina waktos pangiriman. Pelabuhan Ningbo mangrupikeun palabuhan kadua pangageungna di Cina, kalayan jasa pengiriman anu merenah sareng gancang ka kaseueuran palabuhan di dunya.