100% poliéster nyulam lawon renda

  • Underwear lace fabric

    Lawon renda baju jero

    Nomer modél D62 Alias ​​lawon renda tilu diménsi Ukuran 125cm Bahan katun Élastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha spésifikasi Warna nyayogikeun naon waé warna numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 tingkat Waktos pangiriman sampel Upami aya stok, éta tiasa dikintunkeun dina dinten anu sami waktos pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket pengemasan numutkeun kabutuhan pelanggan Jumlah pesanan minimum 1000y ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Fabric R

    Geulis, Endah sareng Kualitas Tinggi Kain Renda Cina

    Parameter Produk Jumlah modél D623 Alias ​​Stripe, wates katun fringe Ukuran 135m Bahan Spandex 10% + nilon 90% Elastisitas Henteu élastisitas Spesifikasi Numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun sababaraha jinis spésifikasi Warna nyayogikeun warna naon numutkeun paménta konsumén Colorfastness 3-4 level Sampel waktos pangiriman Ngeunaan 3-4hari barang pangiriman barang ageung Ngeunaan 15 dinten Paket rangkep numutkeun sarat pelanggan Minimum order kuantitas 1000y ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric Q

    Geulis, Endah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina Q

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric P

    Geulis, Endah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina P

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric N

    Geulis, Éndah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina N

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric F

    Geulis, Endah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina F

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • Beautiful, Exquisite and High Quality Chinese Lace Facric E

    Geulis, Endah sareng Kualitas Tinggi Renda Cina E

    Inpo Dasar. Proses Manual Sakitar Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Renda Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Cina Zhejiang HS Code 5810100000 Langkung Inpormasi PRODUKDETAIL Bahan katun, Warna LACE Anycolouraspercustomerrequest Outerpacking Standardcarton (oratyourreq ...
  • All Kinds of Chinese High Quality Milk Fiber Lace Bb

    Sagala jinis Serat Susu Kualitas Tinggi Cina Bb

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL006 Babak Aplikasi Kategori Pakean Warp Knitting Lace Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong sareng Ékspor karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode China Zhejiang HS 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • All Kinds of Chinese High Quality Milk Fiber Lace Q

    Sagala jinis Serat Susu Kualitas Tinggi Cina Q

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL014 Babak Aplikasi Kategori Pakean Warp Knitting Lace Ukuran Sakur Ukuran per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna Per Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong sareng Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode China Zhejiang HS 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • All Kinds of Chinese High Quality Milk Fiber Lace E

    Sagala jinis Serat Susu Berkualitas Tinggi Cina Renda E.

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL024 Babak Aplikasi Pakéan Kategori Warp Knitting Lace Ukuran Sakur Ukuran per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong sareng Ékspor Karton Ékspérénsi 20 yard / bar Asalna Kode Zhejiang HS Cina 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • All Kinds of Chinese High Quality Milk Fiber Lace

    Sagala jinis Renda Serat Susu Kualitas Tinggi Cina

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL041 Babak Aplikasi Pakean Kategori Warp Knitting Lace Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Warna Naon Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Hawa, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Kode China Zhejiang HS 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
  • High Quality and Inexpansive Cotton Lace mm

    Kualitas Tinggi sareng Kapas Renda Murah mm

    Inpo Dasar. Modél NO. Proses Manual JL037 Sakuriling Aplikasi Kategori Pakean Warp Knitting Lace Ukuran Ukuran Naon Per Pelanggan Reqeust Warna Sakur Warna sakumaha Per Pelanggan Reqeust Ékspor Pasar Pangiriman Global ku Udara, ku Paket Angkutan Laut PP Kantong Ékspor Karton Ékspor 20 yard / bar Asalna Kode Zhejiang HS Cina 5810100000 Langkung Inpormasi DETAIL PRODUK Bahan katun, Warna Lace Warna naon waé sakumaha paménta konsumén Outer packing S ...
12 Teras> >> Halaman 1/2