• about1
  • about2
  • about3

wilujeng sumping ka perusahaan urang

Perusahaan urang didirikeun taun 2011, didaptarkeun pikeun pasokan produk panyimpenan sutra, ngaladénan pabrik garmen domestik sareng asing, produk garmen diékspor ka Amérika Serikat, Éropa, Jepang. Dina 2017, Menteri Perdagangan Luar Negeri didirikeun.